Selecteer een pagina

Slachtofferrecht

Wanneer er een misdrijf of een overtreding heeft plaatsgevonden, komt het regelmatig voor dat er ook een slachtoffer is. Slachtoffers kunnen in dat geval ook gebruik maken van een advocaat. Het kantoor kan je bijvoorbeeld helpen wanneer je, op welke wijze dan ook, schade hebt geleden.

Letselschaderecht

Het kantoor kan je helpen wanneer je letsel hebt opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een ongeluk. Letselschade is eigenlijk lichamelijk of geestelijk letsel dat door een ander is veroorzaakt. In sommige gevallen kan dit leiden tot materiƫle of immateriƫle schade, waarvoor een vergoeding kan worden toegekend. Een ongeluk komt onverwacht en brengt vaak (vervelende) gevolgen met zich mee. Als je vragen hebt rondom een schadezaak, neem dan gerust contact met Newstate Law & Legal op. Het kantoor kan met je meekijken en waar nodig bijstaan.

Mensenhandel

Mensenhandel is onder andere het werven, vervoeren of opnemen en huisvesten van mensen met gebruik van dwang. Het doel van de mensenhandelaar is in feite de uitbuiting van een persoon. Er bestaan verschillende vormen van mensenhandel. Mensenhandel is niet toegestaan en het kantoor kan met je meekijken wat je kan doen om de mensenhandelaar te laten vervolgen en hoe je jezelf in veiligheid kunt brengen.

 

Bel het kantoor gerust voor een vrijblijvende afspraak.