Selecteer een pagina

Het kantoor

Wie zijn Newstate Law & Legal?

Sinds 1994 is het advocatenkantoor van Newstate Law & Legal, opgericht door mr. Romana Frickus Sewdajal, een begrip in Zoetermeer en omstreken. Naast Romana is er een team aan diverse persoonlijkheden en expertises verbonden aan Newstate Law & Legal. Je kunt hier dan ook terecht voor verschillende rechtsgebieden.

Heb je een juridische kwestie waar je zelf niet uitkomt en kun je juridisch advies of hulp gebruiken van een kundig advocatenkantoor? Het kantoor kijkt graag met je mee en kan je vertellen of het kantoor jou kan bijstaan of adviseren. Leg vrijblijvend jouw vraagstuk bij ons neer!

mr. Romana Frickus

Advocaat

Lees meer over Romana →

Leg vrijblijvend jouw vraagstuk neer bij het kantoor!

Wat de klanten van het kantoor zeggen

Romana heeft veel tijd en moeite in mijn zaak gestoken. Het ging om een boedelverdeling waarbij veel geld mee gemoeid was. Mijn vorige advocaat kon het niet voor mij kunnen regelen. Romana kreeg het wel voor elkaar. Ik beveel Romana aan voor jouw zaken.

Marjan de M.

Zoekend naar een advocaat op het gebied van erfrecht heb ik diverse advocaten gesproken, maar bij Nieuwstaete Advocaten had ik direct een klik tijdens het kennismakingsgesprek. In mijn complexe familiesituatie was het belangrijk dat we het proces gezamenlijk aanpakte. Tevens heb ik zoveel mogelijk zelf kunnen inbrengen om de kosten te beperken. Krijg altijd snel antwoord, meedenken in oplossingen, voorstander voor mediation.

Yvonne J.