Selecteer een pagina

Incassorecht

In het geval dat je een rekening wilt innen bij een klant die niet volgens afspraak wordt betaald, kan je met alle vertrouwen Nieuwstaete Advocaten inschakelen.

Het komt namelijk voor dat je als ondernemer er niet aan ontkomt dat een deel van je debiteuren niet, of niet op tijd, je facturen voldoet. Dit kan frustraties opwekken, vooral als jouw onderneming eronder komt te lijden doordat er te veel debiteuren zijn. Om jou er zeker van te laten zijn dat alles op de juiste en juridische wijze wordt gehanteerd lossen onze advocaten dit voor je op door snel en doortastend te handelen. Jouw vordering wordt altijd behandeld door een advocaat. Een advocaat is namelijk degene die over de meest efficiƫnte middelen beschikt om jouw debiteur tot betaling te dwingen. De mogelijkheden waarover de advocaat beschikt zijn meer en beter dan andere rechtshulpverleners. Jouw debiteur zal benaderd worden op de correcte, volgens de regels die door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn voorgeschreven.

Wij reageren snel en wij zijn ook bewust van welke mogelijkheden er zijn zodra een debiteur weigert zijn factuur te betalen. Deze mogelijkheden communiceren wij met jou en wij houden je altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Jouw voordelen bij het inschakelen van Nieuwstate Advocaten zijn:

  • Incasseren zonder tijdsverlies
  • Incasseren via een beschermde derdenrekening
  • Incasso zonder procederen
  • Beslag leggen behoort tot de mogelijkheden
  • No cure no pay

Bel ons vandaag nog!