Selecteer een pagina

Samenwerken?

Zelfstandig advocaat?
En sta je open voor nieuwe samenwerkingen?

Nieuwstaete Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor te Zoetermeer welke men inmiddels weet te vinden voor verschillende rechtsgebieden. Om nog meer mensen te kunnen helpen breiden we uit met meerdere disciplines en rechtsgebieden. Graag verbreden we ons netwerk door samen te werken met andere advocaten en win-win situaties te creëren. Dit kan op de volgende manieren: 

Kostendeling zelfstandig advocaat

Is het starten van een geheel nieuw advocatenkantoor net een stap te ver voor je? Maar wil je wel een snelle start maken incl. (secretariële) ondersteuning, kantoorruimte, IT en communicatie & alle overige verplichtingen die hierbij komen kijken? Wellicht is een samenwerking op basis van kostendeling ook interessant voor jou. 

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar enkele zelfstandige advocaten die samen willen werken op basis van kostendeling. Dit houdt in dat je zelfstandig blijft werken op jouw eigen voorwaarden, ook je eigen tijd, en je je eigen klantenkring behoudt. Echter wordt je onderdeel van ‘Nieuwstaete Advocaten’ en kan je gebruik maken van alle voordelen die dit met zich meebrengt.

Kortom: door de overheadkosten te verdelen tussen meerdere advocaten geniet je van de lusten, en delen we de lasten.

Deze samenwerkingsvorm is ideaal wanneer:

    • Je een onderscheidende praktijk hebt op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht of bestuursrecht. Zo kunnen we elkaar versterken en aanvullen waar nodig.
    • Je het lastig vindt om zelf continu te lobbyen naar nieuwe opdrachten/klanten en graag gebruik maakt van de synergie tussen meerdere advocaten.
    • Je zelfstandig wilt blijven opereren, maar wel de voordelen en de kracht van een gerenommeerd advocatenkantoor wilt benutten en uitstralen.
    • Je veel waarde hecht aan vrijheid en autonomie, maar het ook fijn vindt om collega’s om je heen te hebben om te sparren en ideeën/kennis uit te wisselen.
    • Je het fijn vindt om remote te werken (wereldwijd mogelijk), maar ook een eigen kantoor en vergaderruimte tot je beschikking te hebben wanneer nodig.

–> Interessant, ik maak graag vrijblijvend kennis

Overige samenwerkingsvormen

Ben je geen zelfstandig advocaat, maar ben je bijvoorbeeld fiscalist of jurist? Of wellicht heb je een eigen advocatenkantoor? Ook dan is samenwerken interessant en maken we graag kennis indien je hiervoor open staat. Iets voor jou/jullie? Laat dan gerust van je horen.

–> Interessant, ik maak graag vrijblijvend kennis

Over Nieuwstaete Advocaten

Nieuwstaete Advocaten bestaat al 28 jaar en is opgericht door mr. Romana Sewdajal. Naast Romana is er een team werkzaam bij Nieuwstaete Advocaten, zodat je (secretariële) ondersteuning kan krijgen wanneer je dat eventueel nodig hebt. Ons kantoor kenmerkt zich door een open en gezellige sfeer, waar ook hard wordt gewerkt. Wij zijn zowel informeel en laagdrempelig als gedreven en resultaatgericht.

De juiste mix en balans

Samenwerken doe je natuurlijk niet zomaar met iedereen. Er moet een klik zijn, wederzijds vertrouwen en in dit geval ook de juiste balans aan skills/rechtsgebieden tussen de samenwerkende advocaten.

Is één van de bovenstaande samenwerkingsvormen interessant voor jou? Dan is het tijd om eens kennis maken!

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik ben geïnteresseerd in:*